dilluns, 25 de març del 2013

NOVETATS PRIMAVERALS!!!




PRIMER  ANIVERSARI de CREIXEM EN FAMÍLIA


Aquesta primavera farà un any que CREIXEM EN FAMILIA  inicià un camí ple d'il·lusions i esperances, d'idees i d'objectius.  De mica en mica, gràcies a l’acceptació del públic i dels centres on col·laborem,  el projecte ha anat creixent i ens trobem com a casa, en família, allà on anem.

Assolir aquesta fita no ha estat fàcil i l’equip és conscient que encara ens queda molt camí per recórrer. La mateixa empenta que ens mogué en els inicis manté viva la força i la motivació en els nostres cors, amb la finalitat de difondre i potenciar la maternitat/paternitat conscient, l’educació i la criança respectuosa i la salut natural.

Per aquest motiu, volem celebrar el nostre primer any de creixement amb tots vosaltres, agraint-vos la implicació i la confiança que ens heu mostrat en tot el que us hem ofert.

Encetem la primavera i celebrem el nostre primer aniversari amb MOLTES NOVETATS:



  • Nous acords de col·laboració: a partir d'abril ens trobareu a nous centres de la comarca del Vallès Oriental, concretament a Bios Centre de La Garriga i amb Alter Salut de Granollers, i de Barcelona, a Akers-Indra Teràpies Naturals. 
  • Un cop al mes, es realitzarà el Club de lectura Creixem en Família a la biblioteca de Lliçà d'AmuntLa primera sessió serà el dissabte 13 d'abril a les 11.00h, on es debatrà el tema “Alimentació i nadons”, conduïda per la Vicky Mateu.
  • Noves activitats regulars a Vida Kinesiologia: El centre de Montmeló ens brinda l’oportunitat de programar dues activitats noves de forma regular durant els propers mesos. Es tracta de les sessions de "Moviment i relaxació per a mares i nadons" i de "Jocs en família".
  • Col·laboracions amb grups de criança: iniciem també una tanda de xerrades gratuïtes amb grups de criança.   Espai Nadó – Espai infant de les Franqueses serà el primer lloc, on la Vicky Mateu ofereix la xerrada "Comunicació de l’Eliminació o control primerenc dels esfínters", a dijous 24 d'abril.
  • Participació a la Fira de la Terra i Biocultura. Enguany ens trobareu a aquestes prestigioses fires, a l’stand de TENACAT. A més exposarem xerrades gratuïtes de Vicky Mateu, Cristina Cardona i Berta Puig.

De totes i cadascuna d'aquestes propostes en trobareu més informació a la pestanya de l’agenda del mes d'abril i sempre ens en podeu demanar més detalls mitjançant un correu electrònic. 

Esperant que sigui del vostre gust, us convidem a participar i us acollirem de bon grat allà on es retrobem.

MOLTES GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!!!

Atentament

Equip de Creixem en família 

_________________________________________________________