dimarts, 25 de novembre del 2014

XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA

“RABIETES”: COM ACOMPANYAR L’ENFADO, LA FRUSTACIÓ I LES CRISIS EXPLOSIVES
Eines per comprendre, intervenir i transformar les “rabietes” dels nostres fills i filles

Què són les “rabietes” i quina finalitat tenen? Per què els infants tenen crisis explosives i, a vegades, destructives? Què hem de fer davant d’una “rabieta”? Podem evitar que els nostres fills i filles en tinguin? Com ens hem de comunicar  amb ells quan estan tan desbordats que no ens escolten? Què hem de fer davant la frustració dels nostres fills i filles?
Reflexionarem sobre les situacions que acostumen a generar les “rabietes” i donarem eines per poder actuar abans que l’infant es desbordi. Parlarem de quins són els límits més adequats en aquestes situacions. També de la contenció i la intervenció seguritzadora. Donarem recursos per ajudar als infants a descarregar l’enfado, la frustració o altres emocions intenses de forma sana i respectuosa.


A càrrec de MARIA CASTELLANA, mare, antropòloga i mestra d'educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa. Acompanyant familiar i creadora de l’Associació Blau cel, espai familiar.
           
       Per a famílies amb infants de 0 a 7 anys

Preu: 18€ la persona  / 28€ la parella
Inclou un dossier i una consulta particular per correu

 Dissabte 29 novembre, 
de 10.00h a 12.00h,
a l’Atelier de la Salut, Mataró




Més informació a atelierdelasalut@gmail.com




PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

TALLER ALIMENTACIÓ INFANTIL

LA DESCOBERTA DELS ALIMENTS - Baby led-weaning

La incorporació d’aliments autoregulada pel nadó: Acompanyant als nadons a establir una relació sana amb el menjar


Una manera amena d’acompanyar al teu nadó a explorar i descobrir per si mateixos la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments. Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més, aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana. Oferir un context tranquil i agradable per que el nadó estableixi una relació sana amb el menjar.

Parlarem de Quan estan preparats?, Com començar?, Aliments més adequats i com presentar-los, Reflex d’extrusió: la seguretat i la protecció, Diferents etapes i/o edats.





A càrrec de VICKY MATEU, mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).



Per a famílies amb nadons de 6 mesos a 18 mesos

     Preu: 25€ la persona  / 38€ la parella
       Inclou un dossier i una consulta particular per correu




Dissabte 29 novembre, de 10.00h a 12.30h

A LA PANXETA, 
Ctra Vella 77
SANT CELONI 

lapanxeta@gmail.com





PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA