dilluns, 6 de maig del 2013

CICLE Criança i maternitat


DIMARTS 28 de Maig a les 17.00h a Somriure, Barcelona 

COMUNICIACIÓ DE L’ELIMINACIÓ: Escolta primerenca dels esfínters 

El mètode de l’escolta de les necessitats d’eliminació, un diàleg entre el nadó i la persona que està al seu càrrec. T’has preguntat mai si els bolquers són la millor opció i la més higiènica? Quin efecte tenen el bolquers sobre el medi ambient? Hi ha alternativa? La comunicació és la clau per connectar amb el teu nadó sobre les seves necessitats fisiològiques així com ho fas amb altres necessitats bàsiques: com per exemple la gana, es va comprenent els seus senyals i aprens a resoldre’ls.

DESTINATARIS:  Per a famílies amb nadons de 0 a 12 mesos

A càrrec de Vicky Mateu, Mare, doula i educadora de massatge infantil, especialitzada en criança respectuosa, dietètica naturista i tècniques de moviment (ballarina, instructora de pilates). 

8€/persona i  15€/parella per sessió





               DIJOUS 30 de Maig a les 17.00h a La Panxeta, de Sant Celoni


INTRODUCCIÓ A L’ALIMENTACIÓ AUTOREGULADA  PEL NADÓ  I: Acompanyant als nadons per establir una relació sana amb el menjar
Deixar-los descobrir la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments.  Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més i anar aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable que ells mateixos podran manipular, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana. 


DESTINATARIS:  Per a famílies amb nadons de 6 a 18 mesos 

A càrrec de Vicky Mateu, Mare, doula i educadora de massatge infantil, especialitzada en criança respectuosa, dietètica naturista i tècniques de moviment (ballarina, instructora de pilates)

8€/persona/ sessió  i  14€/parella/sessió





  DIJOUS 30 de Maig a les 17.00h a La Panxeta, de Sant Celoni


Els reflexos primitius del nadó

El reflexes responen a un programa innat de desenvolupament que porta el nadó, el desplegament del qual serà determinant a l’hora de l’assoliment d’habilitats i capacitats, i més endavant, d’aprenentatges i comportaments  

a càrrec de Cristina Cardona

Destinada a pares/mares  i educadors d’infants de 0 a 3 anys

8€/persona/ sessió  i  14€/parella/sessió






CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA - PLACES LIMITADES 
Per més informació: creixemenfamilia@gmail.com