dimarts, 14 de maig del 2013

Cicle monogràfic



XERRADES SOBRE LACTÀNCIA MATERNA

Actualment, moltes mares viuen l’alletament matern en solitud i sovint amb manca de suport, causant-los un estat de neguit i de pèrdua amb el seu instint maternal. La societat actual no ajuda a les dones a viure la seva maternitat, i conseqüentment l’alletament dels infants, amb garanties d’èxit, de felicitat i de satisfacció.  Per això, oferim un espai per a obtenir informació contrastada, per compartir experiències, per obtenir respostes als vostres dubtes, per xerrar sense pressions i sense embuts.
                         
A càrrec de Berta Puig, mare i assessora de lactància materna 


LES CLAUS PER UN BON INICI DE LA LACTÀNCIA MATERNA 

L’objectiu és proporcionar les pautes bàsiques i necessàries a totes les dones que voldran alletar als seus nadons, per tal que puguin obtenir tota la informació referent a lactància materna i gaudir d’aquesta experiència de forma plena i satisfactòria. Donarem resposta a moltes preguntes,  aclarirem dubtes, obrirem nous horitzons i escoltarem totes les opinions. 

DESTINATARIS: Dones embarassades i a les seves parelles


A SOMRIURE, Barcelona 
Dijous 23 de maig a les 17.00h


DESMUNTANT ELS FALSOS MITES SOBRE LACTÀNCIA MATERNA

Esbrinarem quin és l’origen d’aquests mites i valorarem les fonts de moltes creences errònies sobre alletament matern, desmitificant idees i afirmacions que confonen a les dones que alleten als seus fills i filles. Donarem indicacions per iniciar i per assolir una lactància materna amb seguretat i tranquil·litat i no amb indecisions i dubtes.

DESTINATARIS: Dones embarassades, mares que alleten i a les seves parelles

A BIOS CENTRE, La Garriga 
Divendres 24 de maig  a les  10.30h

A VIDA KINESIOLOGIA, Montmeló 
Dijous 30 de maig a les 17.30h 





                    Preu : 8 € per persona i 14€ per parella 

CAL RESERVA PRÈVIA  -  PLACES LIMITADES


Per més informació i inscripcions: 
      creixemenfamilia@gmail.com