dilluns, 9 de març del 2015

CANVI DE BOLQUER, CONTROL D’ESFÍNTERS I COMUNICACIÓ DE  L’ELIMINACIÓ
Acompanyament respectuós i amable en la higiene infantil


  
Com fer que el canvi de bolquers sigui una experiència enriquidora, potser no sempre fàcil, però si conscient i respectuosa. Quan està el meu infant preparat per anar al lavabo? Com és el procés d’aprenentatge i les diferents fases per les que passarà?
La cura de l’infant un diàleg entre el nadó i la persona que està al seu càrrec. La comunicació és la clau per connectar amb el teu nadó sobre les seves necessitats fisiològiques.
La manera que tenim de reaccionar davant un bolquer brut o un accident per anar al lavabo dona a l’infant missatges importants sobre ells mateixos i els seus cossos. Com acompanyar aquest procés tant íntim d’una manera amorosa. Hi ha alternatives al bolquer? Com aplicar-ho a la nostra societat?


A càrrec de VICKY MATEU, mare, doula, acompanyant en processos de criança respectuosa, dietètica naturista i tècniques de moviment i manuals (educadora de massatge infantil, massatge embarassades)




Famílies (pares i/o mares) amb els seus nadons
de 0 a 18 mesos i dones embarassades.
                      


DISSABTE 14 DE MARÇ,
de les 12.30h a 14.00h


Preu: 18€ la persona  / 25€ la parella
      Inclou una consulta per correu electrònic
                               



Per més informació i reserves:
C/ Industria, 48  08025 - Barcelona
      93 -458.90.92     info@somriure-bcn.com




PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

__________________________________________

XERRADA DE CRIANÇA NATURAL

LLAR COMPARTIDA, CASA APTE
Com conviure amb infants de 0 a 6 anys





Casa adaptada i segura, respectant les necessitats del nostre infant. Què és un entorn favorable, perquè el nadó i l’infant pugui desenvolupar-se. Com oferir espais que respectin les seves necessitats i interessos, en cada etapa. Un espai per cadascú a casa.  Com oferir una mirada d’acompanyament respectuós.  Què necessiten? Què no fa falta? Petites estratègies per adaptar la casa i fer-la segura però estimulant alhora.  Què és el més beneficiós per a ells?   Parlarem de la importància de respectar els interessos i la motricitat espontània i pròpia del nadó perquè es desenvolupi lliurement; fomentant el seu autoconeixement, la seva autonomia i la seva autoestima.


A càrrec de VICKY MATEU, mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).



Famílies amb els seus nadons i infants fins als 6 anys.
                      

DISSABTE 14 DE MARÇ,
de les 10.30h a 12.00h


Preu: 18€ la persona  / 25€ la parella
   Inclou una consulta per correu electrònic
                               



Per més informació i reserves:
C/ Industria, 48  08025 - Barcelona
      93 -458.90.92     info@somriure-bcn.com




PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

_______________________________________________________



XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA

POSAR LÍMITS AMB AMOR I RESPECTE
Com aprendre a negociar, acollir i transformar en positiu la vivència dels límits

En l’educació dels nostres fills i filles constantment ens trobem que hem de posar límits. Ara bé, com posar límits amb fermesa, claredat i flexibilitat i alhora respectar la necessitat de l’infant? Com podem acollir l’enfado, la frustració i altres emocions que emergeixen quan posem un límit? Parlarem de com comunicar el límit, de com posar-nos físicament perquè sigui més efectiu i de la importància de la sinceritat i la concreció en el nostre missatge. Donarem idees per sortir del sistema de premis i càstigs i generar opcions vàlides i positives per a l’infant. I reflexionarem sobre la manera de negociar i elaborar acords amb els nostres fills i filles en el dia a dia..


A càrrec de MARIA CASTELLANA, mare, antropòloga i mestra d'educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa. Acompanyant familiar i creadora de l’Associació Blau cel, espai familiar.

Per a famílies amb infants de 0 a 7 anys

Preu: 18€ la persona  / 30€ la parella
Inclou un dossier i una consulta particular per correu



DISSABTE 14 DE MARÇ,  de les 10.00h a 12.00h
A L’ATELIER DE LA SALUT, Mataró



Informació:  atelierdelasalut@gmail.com

PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

__________________________________________________________________