divendres, 7 de novembre del 2014

XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA

“RABIETES”: COM ACOMPANYAR L’ENFADO, LA FRUSTACIÓ I LES CRISIS EXPLOSIVES
Eines per comprendre, intervenir i transformar les “rabietes” dels nostres fills i filles


Què són les “rabietes” i quina finalitat tenen? Per què els infants tenen crisis explosives i, a vegades, destructives? Què hem de fer davant d’una “rabieta”? Podem evitar que els nostres fills i filles en tinguin? Com ens hem de comunicar  amb ells quan estan tan desbordats que no ens escolten? Què hem de fer davant la frustració dels nostres fills i filles?
Reflexionarem sobre les situacions que acostumen a generar les “rabietes” i donarem eines per poder actuar abans que l’infant es desbordi. Parlarem de quins són els límits més adequats en aquestes situacions. També de la contenció i la intervenció seguritzadora. Donarem recursos per ajudar als infants a descarregar l’enfado, la frustració o altres emocions intenses de forma sana i respectuosa.


A càrrec de MARIA CASTELLANA, mare, antropòloga i mestra d'educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa. Acompanyant familiar i creadora de l’Associació Blau cel, espai familiar.
           
       Per a famílies amb infants de 0 a 7 anys

Preu: 18€ la persona  / 28€ la parella
Inclou un dossier i una consulta particular per correu


Dissabte 15 novembre, de 10.30h a 12.30h
a Somriure, Barcelona
Més informació a info@somriure-bcn.com


 Dissabte 29 novembre, de 10.00h a 12.00h,
a l’Atelier de la Salut, Mataró
Més informació a atelierdelasalut@gmail.com

XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA

LA LLAR COMPARTIDA: LA CASA APTE I SEGURA PER POTENCIAR EL MOVIMENT LLIURE I ESPONTANI DELS NADONS
Com acompanyar i respectar al nostre nadó en el seu desenvolupament motriu

És molt comú que vulguem ajudar als nostres petits a moure’s. Però és el més beneficiós per a ells? Com fomentar el moviment lliure i espontani del nadó? Parlarem de la importància de respectar la motricitat espontània i pròpia del nadó perquè es desenvolupi lliurement; fomentant el seu autoconeixement i la seva autoestima. Parlarem de què és un entorn favorable, perquè el nadó, de manera autònoma, pugui descobrir i desenvolupar la seva motricitat, des del naixement i fins els seus primers passos; com adaptar els espais que fomenten les seves necessitat de moviment, en cada etapa i com oferir una mirada d’acompanyament respectuós. Un espai per cadascú a casa.



A càrrec de VICKY MATEU, mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).
      
Per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

Preu: 18€ la persona  / 28€ la parella
Inclou un dossier i una consulta particular per correu


Dissabte 15 de novembre, 
de les 10.30h a les 12.30h 




Per més informació i reserves:

C/ Bisbe Lorenzana 42, Girona
Tel. 872 081 444 info@ecologic.cat


PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA