dijous, 12 de juny del 2014

XERRADES DE LACTÀNCIA MATERNA

LES CLAUS PER UN BON INICI
Estàs embarassada i necessites saber com començar?

L’objectiu d’aquestes dues xerrades és proporcionar les pautes bàsiques i necessàries a totes les dones que voldran alletar als seus nadons, per tal que puguin obtenir tota la informació referent a lactància materna i gaudir d’aquesta experiència de forma plena i satisfactòria. Donarem resposta a moltes preguntes,  aclarirem dubtes, obrirem nous horitzons i escoltarem totes les opinions.



Xerrada 1. Què haig fer i saber per alletar el meu nadó.
La base és donar les idees clau per a un bon inici de la lactància, tot oferint els recursos i elements bàsics per assolir-ho. Parlarem dels beneficis de la lactància, dels aspectes a tenir durant l’embaràs, de quina manera influeix el part/naixement en la lactància, de quins són els passos a seguir en la primera hora i en els primers dies. Indicarem quin és el paper de la parella en tot aquest procés.

Xerrada 2. Com reconèixer si el meu nadó s’alleta correctament.
Quan la mare té al nadó als seus braços comencen els dubtes. Com saber si s’agafa correctament? Què s’ha d’observar per assegurar-se de que succiona? Quina és la millor postura per alletar? Com s’ha de col·locar el nadó? Quins són els principals entrebancs en l’inici de la lactància? .... Donarem resposta a totes aquestes preguntes i moltes més.

A càrrec de Berta Puig, mare, mestra i terapeuta, assessora de lactància materna, especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor, salut, moviment, ...)
                                
Per a dones embarassades que vulguin alletar al seus nadons.
Es recomana assistir amb la parella i participar a ambdues xerrades per tenir una idea global de tot el procés.

Dilluns 16 i 30 de juny, de les 18.30h a les 20.00h

     12 € per persona / 18 € per parella per xerrada



 
Per més informació i inscripcions:   
C/ Indústria, 48   BARCELONA
Tel. 93 -458.90.92   info@somriure-bcn.com


PLACES LIMITADES  -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA