diumenge, 15 de juny del 2014

TALLER D’ALIMENTACIÓ NATURAL


LA DESCOBERTA DELS ALIMENTS - Baby led-weaning
La incorporació d’aliments autoregulada pel nadó: Acompanyant als nadons a establir una relació sana amb el menjar

Una manera amena d’acompanyar al teu nadó a explorar i descobrir per si mateixos la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments. Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més, aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana. Oferir un context tranquil i agradable per que el nadó estableixi una relació sana amb el menjar.

Parlarem de Quan estan preparats?, Com començar?, Aliments més adequats i com presentar-los, Reflex d’extrusió: la seguretat i la protecció, Diferents etapes i/o edats.


A càrrec de Vicky Mateu, Mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).


Per a famílies amb nadons de 6 mesos a 18 mesos

Dimecres 25 de juny, 
de les 16.00h a les 18.30h



     Preu: 25€ la persona  / 38€ la parella
       Inclou un dossier i una consulta particular per correu




Per més informació i reserves: 
Ctra. Vella, 77 baixos SANT CELONI
93-867.52.90    lapanxeta@gmail.com


PLACES LIMITADES  -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

________________________________________________ 


TALLER PRÀCTIC D’EDUCACIÓ VIVA

LECTURA VIVA, ESCRIPTURA ACTIVA
Com acompanyar l’aventura d’aprendre a llegir i escriure


Des de ben petits, els infants senten curiositat per aquest món ple de lletres i paraules que els envolta. Des dels primers grafismes i reconeixement de lletres fins a aprendre a llegir i a escriure hi ha un camí ben llarg... però, què vol dir realment saber llegir i escriure? Quan comencen a llegir i escriure? Per què hi ha escoles que ensenyen a llegir i escriure als 3 anys i altres que no comencen fins als 6 anys? Què hem de fer els pares quan escriuen una paraula “malament” o s’inventen el que llegeixen? Per què a vegades els infants saben “llegir paraules” però no entenen el que llegeixen? O saben “escriure lletres” però no explicar una història?

El taller compaginarà les dinàmiques i jocs on les famílies podreu experimentar els mecanismes que es posen en marxa quan aprenem a llegir i escriure amb l’aportació de recursos i coneixements sobre com acompanyar i entendre l’aprenentatge de la lectoescriptura. A més a més, parlarem també de l’escriptura i la lectura global significativa i de com integrar-la en el nostre dia a dia.


A càrrec de Maria Castellana, Mare, antropòloga i mestra d'educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa. Acompanyant familiar i creadora de l’Associació Blau cel, espai familiar.

Per a famílies i professionals que acompanyen infants de 0 a 7 anys

Taller només per a adults

Dissabte 21 de juny,  
de les 10.00h a les 13.00h 

Preu: 30€ la persona  / 45€ la parella
Inclou un dossier i una consulta particular per correu

Per més informació i inscripcions:   
C/ Indústria, 48   BARCELONA
Tel. 93 -458.90.92   info@somriure-bcn.com



PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA
__________________________________________

TALLER FAMILIAR DE SALUT NATURAL

L’ARGILA, UN REMEI CASOLÀ PER A TOTA LA FAMÍLIA  
Un recurs pràctic per la gestió de la salut en nadons i infants

L'argila és un meravellós remei natural que cal tenir present; amb múltiples propietats curatives, és un recurs pràctic i efectiu a l’hora de gestionar la salut familiar. En nadons i infants, és molt útil en casos de  febre, ferides, constipats, mal de panxa, dermatitis, varicel·la, picades i cremades i molts més. Ara tens l'oportunitat de conèixer les seves aplicacions i els usos més comuns, així com la forma de preparar-la, aplicar-la i conservar-la: tocaràs i veuràs diferents argiles, en prepararàs una mostra que t'emportaràs a casa i els teus fills podran comprovar-ne la seva efectivitat, tot jugant amb ella.


A càrrec de BERTA PUIG, Mare, mestra d'educació infantil, terapeuta en Reflexologia Podal i Tècnica Metamòrfica, assessora de lactància materna, educadora de massatge infantil i de reflexologia podal infantil, especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor,  pedagogia activa...) i en salut natural


Per a famílies i persones que tenen cura de nadons i infants


Dijous 19 de juny, 
de les 17.00h a les 19.00h

    Preu: 20€ la persona  // 34€ la parella
    Inclou un dossier i una mostra d’argila


               PER MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Onze de Setembre, 9-11 MONTMELÓ
93-568.40.24  vida@vidakine.com



PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA


______________________________________________________________________________