dilluns, 1 de desembre del 2014

Taller Monogràfic de Reflexologia Podal Infantil

EL SISTEMA RESPIRATORI: 
ENFORTIM-LO PER L’HIVERN!!

Mocs, tos, mal de coll, laringitis, constipats, refredats, bronquitis, ....


Quan arriba la tardor, apareixen els primers refredats i, amb ells els mocs, la tos i altres senyals d’afectació del sistema respiratori. Què ens indiquen els mocs? Com identificar els tipus de tos ? Quan ens hem de preocupar? Com acompanyar als nadons i infants en processos com les laringitis o les bronquitis? Com interpretar la febre?






Ara tens la possibilitat de conèixer la reflexologia podal com a tècnica manual per a encarar situacions on el sistema respiratori es vegi afectat. Una oportunitat per gaudir d’un massatge relaxant que ajudarà al cos a establir l’equilibri natural. Un espai per conèixer recursos i remeis naturals que ajuden a millorar la respiració i enfortir les vies respiratòries. Un moment únic per compartir amb el teu nadó i acompanyar-lo en aquest procés de descoberta de les pròpies capacitats.




1a. Sessió:  Orígens i beneficis de la Reflexologia podal, anatomia i fisiologia del sistema respiratori, localització dels punts reflexes en el peu i pràctica de la tècnica, alteracions més comuns del sistema respiratori en nadons/infants.

2a. Sessió:  Repàs dels punts reflexes, exposició de quines són les causes d’un sistema respiratori immadur (naixement i primera respiració), efectes de les condicions ambientals, alimentàries  i emocionals que viuen els nadons, plantejament de recursos alternatius i remeis naturals per enfortir el sistema respiratori.


A càrrec de BERTA PUIG, mare, mestra d'educació infantil, terapeuta en Reflexologia Podal i Tècnica Metamòrfica, assessora de lactància materna, educadora de massatge infantil i de reflexologia podal infantil, especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor,  pedagogia activa...) i en salut natural


      Per a famílies amb nadons a partir de 2 mesos  

Cal portar roba còmoda, tovallola i oli de massatge

 Preu: 35€ per família (1 adult/1 infant), 
inclou un dossier i una consulta/seguiment per correu

 Dilluns 15 i 22 de desembre, de les 17.00h a les 18.30h




Per més informació i reserves:
C/ Industria, 48  08025 - Barcelona
      93 -458.90.92    
 info@somriure-bcn.com



PLACES LIMITADES. INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

Taller avalat per la 


Asociación Española de Reflexologia Podal Infantil