dilluns, 16 de març del 2015

ESPAI DE DIÀLEG

EL RACÓ DE LA LACTÀNCIA
La millor manera de gaudir-ne és compartint-la!!!

Trobades mensuals per parlar de l’alletament matern, on poder compartir inquietuds, dubtes, necessitats, preguntes; on explicar les pròpies experiències, on sentir-se compreses i acompanyades. Un  espai obert a totes les mares que alleten el seus nadons i a les dones embarassades que desitgin rebre informació sobre lactància materna.
Els difícils inicis, les clivelles, les mastitis, el deslletament, la compatibilitat amb la feina, el paper de la parella, el suport a la mare lactant, les pressions externes, els falsos mites, les perles de llet, les relacions sexuals, els medicaments compatibles, les mugroneres, .... tot allò relacionat amb la lactància dels teus fills té cabuda en aquest racó.  

A càrrec de BERTA PUIG, mare, mestra d'educació infantil, terapeuta en Reflexologia Podal i Tècnica Metamòrfica, assessora de lactància materna, educadora de massatge infantil i de reflexologia podal infantil, especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor,  pedagogia activa...) i en salut natural

                      
Per a mares que alleten i dones embarassades que volen alletar. Es recomana assistir en parella

                      
DILLUNS 27 D'ABRIL  a les 17.30h

                               

Per més informació i reserves:
C/ Industria, 48  08025 - Barcelona
      93 -458.90.92     info@somriure-bcn.com






PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

_________________________________

TALLER D’ALIMENTACIÓ INFANTIL

LA DESCOBERTA DELS ALIMENTS - Baby led-weaning
La incorporació d’aliments autoregulada pel nadó: Acompanyant als nadons a establir una relació sana amb el menjar

Una manera amena d’acompanyar al teu nadó a explorar i descobrir per sí mateixos la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments. Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més, aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana. Oferir un context tranquil i agradable per que el nadó estableixi una relació sana amb el menjar.

Parlarem de Quan estan preparats?, Com començar?, Aliments més adequats i com presentar-los, Reflex d’extrusió: la seguretat i la protecció, Diferents etapes i/o edats.




A càrrec de VICKY MATEU, mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).


Per a famílies amb nadons de 6 mesos a 18 mesos

     Preu: 25€ la persona  / 38€ la parella
       Inclou un dossier i una consulta particular per correu



Divendres 20 de març, de 15.00 a 18.00h
A ESPAI PALOU, GRANOLLERS
Més informació i reserves: creixemenfamilia@gmial.com


Dissabte 21 de març, de 10.00h a 13.00h
A LA PANXETA, SANT CELONI
Més informació i reserves: lapanxeta@gmail.com


 






PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA


NOVA OPORTUNITAT A BARCELONA!!!

XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA

POSAR LÍMITS AMB AMOR I RESPECTE
Com aprendre a negociar, acollir i transformar en positiu la vivència dels límits

En l’educació dels nostres fills i filles constantment ens trobem que hem de posar límits. Ara bé, com posar límits amb fermesa, claredat i flexibilitat i alhora respectar la necessitat de l’infant? Com podem acollir l’enfado, la frustració i altres emocions que emergeixen quan posem un límit? Parlarem de com comunicar el límit, de com posar-nos físicament perquè sigui més efectiu i de la importància de la sinceritat i la concreció en el nostre missatge. Donarem idees per sortir del sistema de premis i càstigs i generar opcions vàlides i positives per a l’infant. I reflexionarem sobre la manera de negociar i elaborar acords amb els nostres fills i filles en el dia a dia..


A càrrec de MARIA CASTELLANA, mare, antropòloga i mestra d'educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa. Acompanyant familiar i creadora de l’Associació Blau cel, espai familiar.

Per a famílies amb infants de 0 a 7 anys

Preu: 18€ la persona  / 30€ la parella
Inclou un dossier i una consulta particular per correu





DISSABTE 21 DE MARÇ,  de les 10.30h a 12.30h
A SOMRIURE, Barcelona
Informació:  93 -458.90.92     info@somriure-bcn.com