dissabte, 28 de febrer del 2015

NOVA OPORTUNITAT!!!!!

CURS DE REFLEXOLOGIA PODAL INFANTIL  
“Métode Ángeles Hinojosa”: Canviant el concepte de salut en els infants

Conèixer el funcionament de l'organisme i els seus recursos per mantenir-se equilibrat ens pot ajudar a entendre els seus processos, permetent gestionar-los quan està intentant utilitzar-los. Dins d'aquesta actitud d' observació i respecte pels recursos interns del cos, la reflexologia podal ens dóna l’oportunitat d'afavorir els  processos auto curatius sense interferir ni crear efectes secundaris.
Oportunitat d’aprendre una nova manera d’implicar-se en la salut dels infants i d’ajudar-los a recuperar-la. D’aquesta manera, els adults són més independents a l’hora d’encarar els desequilibris de salut que puguin tenir els seus fills, fent que recuperin el seu benestar.



A càrrec de BERTA PUIG, mare, mestra d'educació infantil, terapeuta en Reflexologia Podal i Tècnica Metamòrfica, assessora de lactància materna, educadora de massatge infantil i de reflexologia podal infantil, especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor, pedagogia activa...)


Curs avalat per la Asociación Española de Reflexologia Podal Infantil




DESTINATARIS: Famílies amb nadons / infants  a partir de 2 mesos
               
TEMARI: la relaxació, el sistema immunològic, el sistema digestiu, el sistema respiratori, el sistema urinari i repàs general dels 5 sistemes. En cada sessió es donaran eines per a potenciar els recursos propis del cos, es valoraran tècniques naturals i remeis casolans per a cada sistema, es parlarà de la relació entre emoció i òrgan.

DURADA: El curs té una durada total de 12 hores, dividides en 6 sessions setmanals de 2 hores

CAL PORTAR: Roba còmoda per a l’adult i per a l’infant i una tovallola gran


PREU: 155 € per família
Inclou el curs, llibre i material audiovisual, dossier amb documentació, oli per a massatge infantil, consultes i seguiment, certificat d’assistència de l’Associació Espanyola de Reflexologia Podal Infantil.


Els dijous del 5 de març al 16 d’abril,
de les 10.30 a les 12.30h
(el dijous 2 d’abril no hi haurà sessió)


PLACES LIMITADES
CAL RESERVAR PLAÇA FENT UNA PAGA I SENYAL.


Per més informació i inscripcions:


 
lapanxeta@gmail.com     93.867.52.90

LA PANXETA,    Ctra. Vella 77  SANT CELONI


divendres, 27 de febrer del 2015

XERRADA-TALLER DE CRIANÇA RESPECTUOSA


Com fomentar l'aprenentatge i el desenvolupament de l'infant: jocs, joguines i altres recursos.

 
SI PUC TRIAR, JUGO!   Perquè sempre vol jugar el meu fill/filla?
Perquè mai en té prou? Què necessiten?  Què no fa falta?
El Joc: font principal d'aprenentatge, necessitat vital i naturalesa pròpia de l’infant.
Ens endinsarem en el món del joc (reflexionarem sobre etapes de l’infant, tipus de joc, etc.), observarem la relació infants-materials-espais i el paper que hi juga l’adult.
El joc és “l’activitat” més important en la vida dels infants, tan important com menjar i dormir.  Prova, practica, assaja, millora, troba, desenvolupa, experimenta... A través del joc, es coneix a sí mateix, entén les relacions amb els altres, descobreix el seu entorn, el món, els límits i els seus èxits. El joc els proporciona possibilitats d’explorar i d’aprofundir  vivències.  Què en podem aprendre nosaltres? Com oferir un entorn que fomenti el joc lliure, propi i espontani de l’infant? El fer i el no fer?


A càrrec de Vicky Mateu, Mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).

Per a famílies i gent al càrrec d’infants de 0 a 7 anys


     Preu: 18€ la persona  / 28€ la parella
       Inclou una consulta per correu electrònic


Dissabte 28 de Març, a les 17.00 h


Per a més informació i reserves:
Tel 93 458 90 92
info@somriure-bcn.com


PLACES LIMITADES  
INSCRIPCIÓ PRÈVIA