divendres, 28 de març del 2014

Taller: Descoberta dels aliments - Baby led-weaning

Alimentació autoregulada pel nadó: Acompanyant als nadons a establir una relació sana amb el menjar


Una manera amena d’acompanyar al teu nadó a explorar i descobrir per si mateixos la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments. Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més, aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana. Oferir un context tranquil i agradable per que el nadó estableixi una relació sana amb el menjar.

Parlarem de Quan estan preparats?, Com començar?, Aliments més adequats i com presentar-los, Reflex d’extrusió: la seguretat i la protecció, Diferents etapes i/o edats.

A càrrec de Vicky Mateu
Mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).


Per a famílies amb nadons de 4-6 mesos a 18 mesos d’edat


Dissabte 5 d'abril, de les 10.30 a les 13.00h 


          Preu: 25€ la persona  // 38€ la parella



   Per més informació i inscripcions:

C/Indústria, 48 BARCELONA 
Telf. 93 468 90 92
info@somriure-bcn.com  

dilluns, 24 de març del 2014

XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA

POSAR LÍMITS AMB AMOR I RESPECTE
Com aprendre a negociar, acollir i transformar en positiu la vivència dels límits


Com posar límits amb fermesa, claredat i flexibilitat respectant la necessitat de l’infant i  acollint les emocions que emergeixen. Idees per sortir del sistema de premis i càstigs i generar opcions vàlides i positives per a l’infant. Aprendre a negociar i elaborar acords amb els nostres fills i filles en el dia a dia.




A càrrec de Maria Castellana, Mare, antropòloga i mestra d'educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa. Acompanyant familiar i terapeuta floral (Bach i Califòrnia). Integra la mirada de respecte i amor de la diafreoteràpia en el benestar i la cura del cos-ment-ànima


Dissabte 29 de març a les 11.00h

Preu: 12€ la persona  // 18€ la parella  


PLACES LIMITADES. INSCRIPCIÓ PRÈVIA.
CONFIRMAR ASSISTÈNCIA



          Per més informació i inscripcions:
Ctra. Vella, 77, baixos  08470 Sant Celoni
Telf. 93 867 52 90