dilluns, 12 de maig del 2014

XERRADA DE LACTÀNCIA MATERNA

EL DESLLETAMENT, EL FINAL D’UN CAMÍ
Quan, com i per què es deslleta un nadó/infant?


El deslletament és el final d’un procés natural i convé viure’l amb serenor, normalitat i felicitat.  Quan arriba aquest moment, tant la mare com el nadó/infant passen per una experiència intensa, que no ha de ser dura ni traumàtica per cap dels dos.  
Quan, com i per què es deslleten els infants? Qui pren la decisió? Com acompanyar als nostres fills en aquest període? Quines poden ser les causes del deslletament? 
Donarem resposta a aquestes i altres qüestions. Cercarem recursos i tècniques per un deslletament respectuós. Indicarem diverses opcions i/o maneres d’encarar aquesta fase final de l’alletament.

A càrrec de Berta Puig, mare, mestra d’educacio infantil, terapeuta en reflexologia podal i tècnica metamòrfica, assessora de lactància materna,  especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor, salut, moviment, ...)


Per a famílies que alleten els seus fills. Es recomana assistir en parella

Preu: 12€ la persona  / 18€ la parella
Inclou un dossier i una consulta per correu electrònic



 
Dilluns 19 de maig 
de les 17.45h a les 19.00h 
C/ Indústria, 48   BARCELONA
 93-458.90.92   info@somriure-bcn.com 




PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

TALLER D’ALIMENTACIÓ NATURAL

LA DESCOBERTA DELS ALIMENTS - Baby led-weaning
La incorporació d’aliments autoregulada pel nadó: Acompanyant als nadons a establir una relació sana amb el menjar

Una manera amena d’acompanyar al teu nadó a explorar i descobrir per si mateixos la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments. Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més, aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana. Oferir un context tranquil i agradable per que el nadó estableixi una relació sana amb el menjar.

Parlarem de Quan estan preparats?, Com començar?, Aliments més adequats i com presentar-los, Reflex d’extrusió: la seguretat i la protecció, Diferents etapes i/o edats.

A càrrec de Vicky Mateu, Mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).


Per a famílies amb nadons de 4-6 mesos a 18 mesos d’edat

Dissabte 17 de maig, de les 10.30h a les 13.00h



     Preu: 25€ la persona  / 38€ la parella
       Inclou un dossier i una consulta particular per correu


 

Per més informació i reserves:   
C/ Indústria, 48   BARCELONA
Tel. 93 -458.90.92   info@somriure-bcn.com


PLACES LIMITADES  -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA