dimecres, 20 de maig del 2015

TALLER D’ALIMENTACIÓ INFANTIL

LA DESCOBERTA DELS ALIMENTS - Baby led-weaning
La incorporació d’aliments autoregulada pel nadó: Acompanyant als nadons a establir una relació sana amb el menjar

Una manera amena d’acompanyar al teu nadó a explorar i descobrir per sí mateixos la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments. Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més, aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana. Oferir un context tranquil i agradable per que el nadó estableixi una relació sana amb el menjar.

Parlarem de Quan estan preparats?, Com començar?, Aliments més adequats i com presentar-los, Reflex d’extrusió: la seguretat i la protecció, Diferents etapes i/o edats.


A càrrec de VICKY MATEU, mare i doula, especialitzada en criança respectuosa, criant des del seitai i educació lliure, dietista naturista (alimentació nadó, infant i embaràs), tècniques de moviment (katsugen, dansa-motricitat) i tècniques manuals (educadora de massatge infantil i massatge per embarassades, entre d’altres).



Per a famílies amb nadons de 6 mesos a 18 mesos

     Preu: 25€ la persona  / 38€ la parella
       Inclou un dossier i una consulta particular per correu



Dissabte 30 de maig  
de les 10.00 a les 13.00h




Ctra. Vella 77
A SANT CELONI

Inscripcions: 
93.867.52.90


PLACES LIMITADES -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA


XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA

COM AJUDAR A RESOLDRE CONFLICTES ENTRE INFANTS?
Recursos i reflexions per acompanyar amb amor i respecte els processos de conflicte


Què hem de fer amb els infants que sempre peguen? I amb els infants a qui sempre peguen? Què passa quan els infants es treuen coses de les mans? Hem d’intervenir o no? I quan s’insulten o es fan xantatges com “no vindràs a casa meva”? Com hem d’acompanyar aquests processos sense dirigir-los però preservant el respecte en les relacions?
Parlarem de tot això, analitzant situacions comunes entre infants donant recursos per a gestionar el dia a dia. També parlarem sobre l’egoisme infantil i sobre l’egocentrisme en aquestes edats, com entendre’ls i com acompanyar als infants perquè desitgin compartir o siguin capaços de posar-se en el lloc de l’altre. Reflexionarem sobre el paper de l’adult en aquestes situacions i sobre la manera de donar autonomia als infants perquè puguin arribar a gestionar ells sols/es els seus conflictes d’una manera sana i positiva.


A càrrec de Maria Castellana, Mare, antropòloga i mestra d'educació infantil especialitzada en pedagogia activa, educació lliure i criança respectuosa. Acompanyant familiar i creadora de l’Associació Blau cel, espai familiar.
           

Per a famílies amb infants de 0 a 7 anys

Preu: 18€ la persona  / 28€ la parella
Inclou dossier i una consulta per correu electrònic  


Dissabte 30 de maig, de 10.00h a 12.00h

cropped-logo-atelier-de-la-salut
   Per més informació i reserves:

    C/ Cuba 40, 1r 3a   MATARÓ



    PLACES LIMITADES  

 INSCRIPCIÓ PRÈVIA

______________________________