divendres, 15 de maig del 2015

TALLER MONOGRÀFIC DE REFLEXOLOGIA PODAL


COM  REDUIR L’ESTRÉS I RECUPERAR EL BENESTAR AMB REFLEXOLOGIA PODAL

Un ritme frenètic, la manca de descans, l’excés de feina, les pressions de l’entorn, .... ens debiliten i, lògicament, se’n ressent la nostra salut mental, física i emocional. L’estrés afecta considerablement tot el nostre organisme, provocant sobretot un afebliment del sistema immunològic i/o alterant el sistema digestiu, l’aparell locomotor i/o altres parts del cos.  Amb l’energia corporal bloquejada, tots els recursos propis es veuen alterats i es fa necessària la intervenció mèdica.  Amb un massatge relaxant als peus i activant els punts de reflexologia, podem relaxar-nos i recuperar un estat de benestar que faciliti un recuperació de la salut de manera eficaç, no invasiva i ràpida. 



A càrrec de BERTA PUIG, mare, mestra, terapeuta en Reflexologia Podal i Tècnica Metamòrfica, assessora de lactància materna, educadora de massatge infantil i de reflexologia podal infantil, especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor, pedagogia activa...) i en salut natural


  PER A ADULTS  
Recomanable assistir en parella
 (amics, germans, conjugues, companys, ...)

Cal portar roba còmoda, tovallola i oli de massatge

  Preu: 20€ per persona / 30 € per parella
inclou un dossier i una consulta per correu


Dissabte 23 de maig de les 10.30 a les 12.30h

A SANT CELONI
93.867.52.90


PLACES LIMITADES  -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

_______________________________________

dilluns, 11 de maig del 2015

XERRADA DE CRIANÇA RESPECTUOSA


L’ALLETAMENT: atendre l'infant, cuidar a la mare.
Com, quan i perquè cal posar límits i/o pautar la lactància?


La lactància materna és una vivència en la qual s’estableix una relació única i especial entre mare i fill.  És una experiència  intensa, d’exclusivitat, que provoca alts i baixos,  que condiciona la vida quotidiana de la dona durant un llarg període de temps.  
Què és l’agitació de l’alletament? Com anar adaptant-nos als canvis, les etapes i les diferents fases de l'alletament tenint present la diada mare-infant? Cal o no iniciar un deslletament? Quines alternatives hi ha per a la mare? Com acompanyar l’infant i a la mare en cadascun d’aquests moments? Quins recursos i estratègies podem usar per tenir cura tant de les necessitats de l’infant com les de la mare?


A càrrec de BERTA PUIG, mare, mestra, terapeuta en Reflexologia Podal i Tècnica Metamòrfica, assessora de lactància materna, educadora de massatge infantil i de reflexologia podal infantil, especialitzada en acompanyament familiar en la primera criança (lactància, son, plor, pedagogia activa...)


       DIVENDRES 22 de MAIG, a les 17.30h  


Preu: 18€ la persona  / 28€ la parella
Inclou dossier i una consulta per correu electrònic  



cropped-logo-atelier-de-la-salut
Per més informació i reserves:

ATELIER DE LA SALUT

C/ Cuba 40, 1r 3a   MATARÓ





PLACES LIMITADES  -  INSCRIPCIÓ PRÈVIA

________________________________