DOBLE SESSIÓ!!!!!

a les 10.30 h
Deixar-los descobrir la gran varietat de formes, olors, textures, gustos i colors que ofereixen els aliments. Fer-los participar dels àpats familiars, com un membre més i anar aprenent per imitació de la resta de comensals. Posar al seu abast menjar saludable que ells mateixos podran manipular, alimentant-se al seu ritme i regulant la seva gana.
Segona sessió on s'abordarà la part pràctica i es resoldran dubtes que puguin sorgir.
Taller: Iniciació a la cuina natural i terapèutica
a les 12.30h
Combinem cereals sense gluten i algues. Farem 2 receptes sencilles però molt nutritives, una dolça i una altre salada, combinant cereals sense gluten i algues. Dues receptes de primavera amb colors llaminers per obrir la gana i nutrir l’ànima.
- Paella vegetarian de quinoa i hiziki
- Pudding de polenta i maduixes amb agar-agar
PREU: 20€ amb tots els materials inclosos.
A CÀRREC DE: Vicky Mateu, mare, doula i educadora de massatge infantil, especialitzada en criança respectuosa, nutrició i tècniques de moviment.
PLACES LIMITADES - CAL RESERVA PRÈVIA I CONFIRMAR ASSISTÈNCIA
Els infants hi són benvinguts!!
_____________________________________________________________________________